Het nieuwe cursusjaar is begonnen. Dat betekent dat er ook weer groepen studenten van het Hoornbeeck College starten met de keuzemodule Wijkgericht werken.

Start van 170 studenten

Maar liefst 170 studenten zijn in dit eerste blok gestart. De starterskits zijn in orde gemaakt en verstrekt aan alle deelnemers. Zij gaan nu zelfstandig in de leer- en werkomgeving aan de slag.

Wijkgericht werken hoornbeeck

Het is de tweede groep die start. Vorig jaar heeft de module voor de eerste maal gedraaid en heeft zij haar meerwaarde volop bewezen. Een flink aantal docenten en studenten hebben in dit eerste jaar hun persoonlijke certificering behaald.

Release 2.0.

In de zomer is de tweede release van Wijkgericht werken uitgebracht. De module blijft zo aangehaakt op de laatste ontwikkelingen in het werkveld, maar ook verbeterd op basis van alle bevindingen van alle deelnemers.

Doorontwikkeling richting praktijkopdrachten

In de komende periode gaan we samen met het Hoornbeeck College aan de slag om de module Wijkgericht werken in verband te brengen met de stageopdrachten bij de zorginstellingen in het werkveld. Een prachtige uitdaging. De studenten behalen dan hun persoonlijke certificering niet alleen meer op basis van een theoretische eindopdracht. Nee, de theorie wordt volop aangevuld met de praktijk. De gecertificeerde studenten blijven uiteraard binnen de leeromgeving actief en plukken de vruchten van alle komende releases. Zij onderscheiden zich door hun persoonlijke certificering, welke weer van meerwaarde is voor de zorgorganisaties: gegarandeerd de mindset vanuit de klant! Zo ontstaat er een gesloten leercyclus tussen de onderwijsinstelling en de zorgorganisatie.

Op naar release 3.0.!

We kijken uit naar de bevindingen van deze nieuwe groep. Uiteraard gaan ook alle ervaringen van deze deelnemers mee richting release 3.0. Maar eerst maar eens aan de slag met het eigen maken van de stof!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op!