Afgelopen najaar maakten we kennis met Yarden. De organisatie was op zoek naar een systeem die haar zorgteams kon ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van de zorg rondom uitvaarten. Met de oplevering van het planbord kunnen we deze week de eerste testfase bij Yarden starten.

Yarden-logo.jpg

Kennismaking leidde tot mooie ideeën

Afgelopen september 2015 maakten we kennis met Yarden. Vanuit die kennismaking zijn creatieve ideeën ontstaan. We hebben met elkaar nagedacht over hoe we de totaaloplossing van Novire kunnen gaan inzetten als plannings-, rooster-, registratie- en communicatietool tussen de afdeling planning en de lokale zorgteams. We hebben een gefaseerde aanpak met elkaar ontwikkeld, waarvan de eerste stap de ontwikkeling van het planbord voor de planners is.

Hard gewerkt

In de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van het planbord. Novire zou Novire niet zijn als we niet meteen een bredere toepassing zouden bedenken en ontwikkelen. Het planbord is daarom niet alleen voor Yarden ontwikkeld, maar kan door alle onze klanten worden ingezet wanneer zij hun klantdossiers planmatig of procesmatig willen bewaken. Uiteraard gebruiken wij de tool ook in ons eigen projectmanagementsysteem. Zo houden we overzicht over alle stappen en fasen in de projecten die wij uitvoeren bij onze klanten.

planbord-novire-yarden.jpg

Het planbord

In het planbord is het mogelijk om overzicht te houden over alle actuele klantdossiers. De zelf te bepalen processtappen kunnen in een logische volgorde worden geplaatst. Binnen deze processtappen (kolommen) kunnen activiteiten worden gepland en gemonitord.

Testen

Yarden gaat nu aan de slag met de testfase. In de komende dagen zullen er nog een aantal functies worden opgeleverd, waarna deze tool door de planningsafdeling van Yarden in gebruik genomen zal worden. Daarna gaan we samen aan de slag om de zorgteams van Yarden via de mobiele app aan te sluiten op de planning. Zo komen we tot een volledige geïntegreerde digitale oplossing, waarbij planningsafdeling en zorgteams via de tool met elkaar kunnen communiceren.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.