De volgende stappen bij stichting Limena zijn deze week ook weer gezet!

Trainingen bij beide schippersinternaten uitgevoerd

Limena bestaat uit de twee schippersinternaten De Driemaster uit Krimpen aan den IJssel en Eben-Haëzer uit Dordrecht. Eind vorige week waren de eerste collega’s van Eben-Haezer al getraind.

Afgelopen dinsdag was het de beurt aan de collega’s van De Driemaster uit Krimpen aan den IJssel.

Driemaster

Kindvolgsysteem

De collega’s gaan vanaf nu een aantal weken oefenen met het kindvolgsysteem en vanaf dan er echt mee aan de slag. Een aantal groepen is al vol enthousiasme aan de slag gegaan.

Kwaliteitssysteem en meer

Maar de Qsuite bij stichting Limena is meer dan alleen een kindvolgsysteem. Het is ook een kwaliteitssysteem en een managementtool. De Qsuite heeft een hele brede scope en bovendien kunnen er nog allerlei wensen aan toegevoegd worden. Daarom hebben we gisteren in het managementteam doorgesproken over de verdere wensen ten aanzien van de inrichting en de rapportages in het systeem.

Op basis hiervan werken we het ontwerp van de Qsuite voor Limena in de komende periode verder uit en gaan we verder aan de slag om bijvoorbeeld ook een kasgeldsysteem toe te voegen aan de Qsuite.

We hebben mooie sessies gehad, de collega’s kunnen aan de slag en ondertussen bouwen we verder! Kortom, we kijken zeer tevreden terug op de afgelopen twee weken. Mooi om zo samen op te trekken!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.