Na een plezierige kennismaking met een vertegenwoordiging van het team van de VMCA aan het einde van 2015, was het gisteren zover: de samenwerking ging daadwerkelijk operationeel van start! Vandaag worden zelfs al de eerste starterskits verstrekt.

De VMCA De VMCA maakt zich sterk voor een sociale stad Almere. Van mantelzorgondersteuning tot maatjesprojecten en bureninitiatieven. Om dit allemaal goed te managen heeft de organisatie momenteel verschillende systemen in gebruik en de wens is om te komen tot één systeem. Met elkaar hebben we vorig jaar al globaal de mogelijkheden verkend om in een samenwerking een passend systeem in te gaan zetten. Gisteren zijn we met elkaar de diepte in gegaan.

Verschillende projecten in één systeem

Gisteren hebben we de verschillende projecten doorgesproken. In de komende periode gaan we nog verder gegevens uitwisselen. Zo ontvangt Novire nog toegang tot alle systemen van de VMCA zodat er een grondige informatie-analyse uitgevoerd kan worden.

Op basis hiervan gaan we bij Novire aan de slag om een ontwerp te maken. De ontwerpen vertalen we in een testinrichting in de Qsuite. De collega’s van de VMCA die het kernteam vormen, kunnen dan gaan testen. Om zich daarop voor te bereiden, ontvangen deze collega’s vandaag al hun starterskits, zodat ze zich in de leeromgeving kunnen gaan oriënteren.

We kijken uit naar een verder inspirerend vervolg van de samenwerking!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.