Conform onze ontwikkelplanning kunnen we weer wat nieuwe functionaliteiten aan de lijst van onze totaaloplossing toevoegen! We werken deze weken hard door aan de verdere ontwikkeling. We doen dat op alle terreinen. De Qsuite is immers niet voor niets een totaaloplossing.

Totaaloplossing

De Qsuite heeft veel gezichten. Veel verschillende facetten. Centraal staat dat het gaat om kwaliteit. Kwaliteit wordt gemaakt in de interactie tussen de klant en de medewerker. Daarom is een heel belangrijk aspect van de Qsuite de inhoud van de dossiers van de klanten en de dossiers van de medewerkers. Veel nieuwe updates gaan daarover, maar het is niet het enige. Kwaliteit betekent ook terug kunnen vallen op documenten, processen en werkafspraken. Het betekent signaleren van verbeterpunten en continu verbeteren. Daarom is juist ook een totaaloplossing nodig: omdat alles met elkaar samenhangt.

Dus ook verbeteren van het documentenbeheer

Daarom werken we ook door aan de verdere verbetering van het documentenbeheer. We hebben deze week een update gedaan waarbij het mogelijk is om de revisies op de documenten te bekijken, eventueel terug te draaien, maar ook om de revisies te printen.

In het documentbeheersysteem van Novire was het al veel langer mogelijk om heel gestructureerd documenten te beheren. Documenteigenaren liggen vast. Evaluatiedata dienen om te signaleren dat er een document geëvalueerd moet worden en wijzigingen die werden doorgevoerd in een document werden in de revisies opgeslagen. Deze revisies werden echter nog niet getoond. Dat is nu wel mogelijk.

Vanaf nu kunnen de revisies ook weer teruggehaald worden. Is er in een document een wijziging geweest, dan wordt deze in de revisies vastgelegd. Dat kan om alle soorten wijzigingen gaan: inhoudelijk in de tekst, in de evaluatiedata, in de kenmerken, bij de eigenaar enzovoorts.

Is er een wijziging in een document dan verschijnt nu bij de beheerder, wanneer hij of zij het document opent, het tabje ‘revisies’. Daar zijn alle revisies onder elkaar zichtbaar.

Qsuite revisies

Met de bolletjes kun je aangeven welke revisies je met elkaar wilt vergelijken. Allemaal of twee in het bijzonder? Klik daarna op ‘compare’.

Je krijgt dan een helder overzicht van alle wijzigingen in de ene revisie (links) en in de andere revisie (rechts).

Qsuite revisies vergelijking

Onderaan de pagina is de totale pagina – inclusief de revisie-informatie – te printen.

Pagina printen

Overzicht van de actuele accounts

Vanaf heden is het ook mogelijk om zelf – als beheerder – een overzicht uit te draaien van de actuele accounts. Tot op heden kon dit alleen bij de servicedesk worden opgevraagd.

Overzicht actuele accounts

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.