Leuk! De intranetfunctie binnen de Qsuite is uitgebreid. Medewerkers kunnen vanaf vandaag op gepubliceerde nieuwsartikelen reageren. We maken de beweging van ‘kennis en nieuws delen’ naar ‘kennis en nieuws uitwisselen’.

Kenniscentrum en intranet

Novire is een kenniscentrum. We delen kennis en concreet houdt dit in dat we steeds de ontwikkelingen binnen zorg en welzijn in de gaten houden. We publiceren nieuwsitems bij al onze klanten en we houden onze tools steeds actueel.

Maar organisatie kunnen zelf ook kennis delen binnen de Qsuite. De Qsuite is daarmee ook een intranet.

Qsuite profiel

Reacties plaatsen op nieuws

Deze functie is nu verder uitgebreid doordat medewerkers op gepubliceerd nieuws kunnen reageren.

Qsuite reacties

Zo kunnen meningen en vragen gedeeld worden. Antwoorden kunnen ook weer toegevoegd worden, zodat de kennis over bepaalde onderwerpen gedeeld wordt. Dit kan gaan over de landelijke nieuwsitems die Novire publiceert als ook over de interne nieuwsitems.

Om ook zonder de reactiemogelijkheid te kunnen publiceren, kan de beheerder vanaf nu ook een ‘mededeling’ publiceren. Hierop zijn geen reactiemogelijkheden.

Qsuite reacties

Een prikbord

Waar de beheerder de nieuwsartikelen en de mededelingen aanmaakt, kan een medewerker zelf ook een nieuw bericht initiëren door een bericht op het prikbord aan te maken.

![Qsuite prikbord)[/img/qsuiteprikbord.png)

Uiteraard kan er ook weer door collega’s op het prikbord worden gereageerd.

Update mail per dag

Nieuwe prikbord- en nieuwsberichten én de reacties daarop zullen binnenkort via een dagelijkse mail gedeeld worden. Zo heeft iedere collega aan het einde van de dag een berichtje met daarin de berichten die in de Qsuite zijn geplaatst. Is iemand niet in de gelegenheid om een dag in de Qsuite te kijken, dan wordt men toch op de hoogte gehouden.

Medewerkersgegevens, een smoelenboek en verjaardagskalender

Tenslotte hebben we ook een verjaardagskalender, een ‘smoelenboek’ en een overzicht van de verdere medewerkersgegevens voor u beschikbaar. U heeft de gegevens van uw medewerkers zo met één druk op de knop beschikbaar.

Qsuite smoelenboek

Heeft u een licentie op het kwaliteitssysteem van de Qsuite en wilt u gebruik maken van het smoelenboek, de verjaardagskalender of het prikbord? Laat u ons dat even weten? Dan zullen we de licenties op deze onderdelen voor u activeren.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.