Een mooi bericht zo net voor de feestdagen: Vrijwillige HulpDienst Eindhoven kiest voor Novire.

VHD Eindhoven Logo

VHD Eindhoven

VHD Eindhoven doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zowel hulpvragers als vrijwilligers zich thuis voelen. De organisatie schrijft op haar website:

‘We zijn een professionele, slagvaardige vrijwilligersorganisatie mét huiselijke sfeer en uitstraling. VHD is niet voor niets een van de grootste organisaties in Eindhoven op gebied van vrijwilligerswerk in zorg en welzijn. We zijn al meer dan 45 jaar een onafhankelijke en zelfstandige stichting waar vrijwilligers graag een belangrijk steentje aan bijdragen en waar hulpvragers op een prettige manier verder worden geholpen door die vrijwillige Maatjes.’

Meedenken, procesontwerp en migratie

We zijn nu gevraagd mee te denken over de mogelijkheden van de inzet van de Qsuite in hun organisatie én het uitvoeren van een migratie van de gegevens vanuit hun huidige registratiesysteem. Hierbij zijn we zorgvuldig te werk gegaan. We hebben een procesontwerp gemaakt en een migratieplan. Op basis daarvan hebben we een offerte uitgebracht.

Per ommegaande gestart!

We waren blij verrast te vernemen dat VHD besloten heeft om in het eerste kwartaal 2017 met de Qsuite aan de slag te willen gaan. We zijn zelfs inmiddels al gestart met het ontwikkelen van het migratiescript vanuit het huidige systeem van VHD naar de Qsuite en het ontwikkelen van een inrichting conform het procesontwerp.

In januari gaan we daar voortvarend mee verder.

Wij danken VHD voor de opdracht en we kijken uit naar een mooie en inspirerende samenwerking!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.