We zijn trots u een nieuwe samenwerking te kunnen presenteren. Ongeveer twee weken geleden bezochten we de VMCA in Almere. De VMCA is dé organisatie in de stad Almere die zorg draagt voor mantelzorgondersteuning en vrijwilligersprojecten. We maakten kennis en presenteerden onze visie op hoe software de VMCA kan ondersteunen bij haar werkprocessen. Nu is duidelijk dat we vanaf januari met elkaar aan de slag gaan.

Logo VMCA

Op zoek naar een passend systeem

De VMCA biedt uiteenlopende producten en uiteenlopende diensten. Van mantelzorgondersteuning, tot maatjesprojecten en bureninitiatieven. Om dit allemaal goed te managen heeft de organisatie momenteel verschillende systemen in gebruik en de wens is om te komen tot één systeem. Met elkaar hebben we in een eerste kennismakingsbijeenkomst de mogelijkheden verkend om in een samenwerking een passend systeem in te gaan zetten. Er ontstonden ter plekke al veel creatieve ideeën.

Samen werken

Inmiddels is duidelijk geworden dat we deze creatieve ideeën ook met elkaar ten uitvoer gaan brengen. Daarmee gaan we met elkaar samen werken om te komen tot een prachtig en voor de VMCA prachtig product. VMCA brengt in de samenwerking haar kennis en kunde van de informele zorg en de werkprocessen in. Novire brengt slimme tools mee. Én kennis om de werkprocessen in deze slimme softwaretools te vertalen. Vanaf eind januari starten we met de inventarisatie en de inrichting. Daarna vindt de implementatie fasegewijs plaats en vanaf april 2016 moet de gehele tool voor de gehele organisatie operationeel zijn.

Meer weten? Neem contact op met Novire.