Vanaf vandaag zijn de voorbeeld-overeenkomsten voor Mezzo-leden beschikbaar. Zowel de overeenkomst voor het gebruik van de software als de overeenkomst voor de dienstverlening vindt u op onze site.

De documenten zijn te vinden op de klantcasepagina van Mezzo.

Positieve reacties

Na de succesvolle bijeenkomst op 18 juni jl. hebben we al veel positieve reacties ontvangen. Er zijn organisaties die zich al opgeven en organisaties die zeer geïnteresseerd zijn.

Verzonden brief

Afgelopen vrijdag verzonden we een brief waarin we de vervolgstappen uitlegden. Deze brief is afgelopen vrijdag verzonden naar alle organisaties die op 18 juni aanwezig waren en zal nog verzonden worden naar de organisaties die niet aanwezig konden zijn.

Klik op de afbeelding om de pdf te downloaden

Voor Novire is het vanzelfsprekend dat de implementatie van de Qsuite zeer zorgvuldig wordt uitgevoerd. Zeker in dit geval waarin de migratie van de gegevens van MezzoRegistratie ook nog eens onderdeel is, maakt dat de trajecten zeer zorgvuldig gepland moeten worden. In de brief van afgelopen vrijdag is dan ook de planning en de intekenlijst meegestuurd.

Klik op de afbeelding om de pdf te downloaden

Positieve reacties en voorbereiden op de start

We ontvingen deze week meteen al positieve reacties. De start van de eerste trajecten is in september. Doordat we nu de voorbeeldovereenkomsten beschikbaar hebben gesteld, is het mogelijk om de verdere oriëntatie uit te voeren.

Vanaf september komen ook de proefomgevingen beschikbaar. Bovendien is het mogelijk om met een eerste workshop uit het implementatietraject te starten en daarna definitief te besluiten of het traject verder vervolgd moet worden.