Vorige week was het de week van de trainingen en bijeenkomsten bij Novire. Een volle week. Met mooie ontmoetingen.

Lelie zorggroep Zorgpartners

Op maandag zijn we gestart met de bijeenkomst van de zorgpartners bij de Lelie zorggroep. We spraken met elkaar over de invoering van het gezamenlijke leer- en werkinstrument en we hebben de afspraken voor de komende periode ingepland, waarin we verder doorspreken over de benodigde stappen om te komen tot certificering van het Improvement Model.

Zorgplan qsuite1

Testsessie bij VMCA

Op dinsdag was de bijeenkomst met het eerste testteam van de VMCA in Almere aan de beurt. In een grote groep betrokkenen van het team van coördinatoren van de verschillende projecten hebben we met elkaar gekeken naar de inrichting van de Qsuite en de eerste resultaten van het complexe migratieproces.

Maar liefst acht databases worden met elkaar samengebracht in de Qsuite. De laatste stappen worden daar nu in gezet. In de komende maand gaan collega’s van de testteams aan de slag om de inrichting en de migratie te testen. Daarna worden ook nog andere collega’s betrokken, zodat de organisatie zo snel mogelijk live kan gaan.

Surplus

Datzelfde geldt voor de informele zorg van Surplus te Breda. Een belangrijk afvaardiging van het team van de informele zorg mochten we op donderdag begeleiden bij de eerste stappen in de Qsuite.

In de afgelopen maanden is het kernteam aan de slag geweest om te werken aan de juiste inrichting. Vervolgens is een proefemigratie uitgevoerd. We hebben het team uitleg gegeven en men gaat in de komende twee weken aan de slag om de Qsuite meer eigen te maken en de migratie te testen. Met als doel om per 1 oktober definitief over te gaan van MezzoRegistratie naar de Qsuite.

De week was gevuld met deze trainingen en andere ontmoetingen; een mooie week waarin we veel hebben mogen doen!

Meer informatie?

Bekijk onze oplossing. Neem voor vragen gerust contact op.