Medio juni zal de gratis berichtenconverter voor het aanleveren van Wmo en Jeugdwet declaraties niet meer beschikbaar zijn. Zorginstellingen die nog niet met een zorginformatiesysteem werken dat geschikt is voor het elektronisch indienen van Wmo en Jeugdwet declaraties moeten op zoek naar een andere oplossing.

Novire en De Heer Software werken nu al geruime tijd samen aan een zorginformatiesysteem dat verder gaat dan alleen declareren. We zijn er trots op om in deze situatie in gezamenlijkheid een interessante oplossing aan te kunnen bieden aan zorgondernemers. Door MijnZorgdeclaratie.nl van De Heer Software en de Qsuite van Novire te combineren kunnen alle processen in de organisatie worden gefaciliteerd.

MijnZorgdeclaratie

Alles wat u aandacht geeft groeit, wij helpen u graag uw organisatie te laten groeien!

Uw declaratieproces; zelf doen of uitbesteden? Het kan allemaal!

MijnZorgdeclaratie.nl is een bewezen betrouwbaar zorginformatiesysteem dat alle vormen van zorgdeclaraties ondersteunt. Er is veel mogelijk; u kunt uw eigen declaraties afhandelen of uw hele declaratieverkeer laten overnemen door onze declaratie-specialisten, zodat uw medewerkers zich volledig kunnen richten op hun kerntaak.

Door onze jarenlange ervaring als het gaat om declareren in de zorg en onze kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, kunnen wij zorgen voor een maximale opbrengst voor uw organisatie.

Ondersteunde formaten:

  • Jeugdwet (iJw)
  • Wet maatschappelijke ondersteuning (iWmo)
  • Forensische zorg (fz)
  • Wet langdurige zorg (iWlz)
  • Persoonsgebonden budget (pgb)

De meest complete oplossing

Onze oplossing is qua Return on Investment (ROI) de beste oplossing voor de zorgondernemer.

De oplossing gaat verder dan alleen declareren. De Qsuite en MijnZorgdeclaratie.nl ondersteunen u en uw medewerkers optimaal in de dagelijkse werkzaamheden, zoals dossiervorming, plannen, roosteren en personeelsmanagement. Het zorgt voor optimalisatie van de processen en het automatiseert uw processen zoals u dat wenst; in plaats van dat uw processen naar het systeem gevormd moeten worden.

Werkt u nu met veel verschillende overzichten, Excel-bestanden, planningen en/of roosters? Maar wilt u naar die documentatie en processen vereenvoudigen hiervan zodat uw administratieve last teruggebracht kan worden? Dan hebben we hiervoor de beste oplossing in handen!

We brengen samenhang en eenduidigheid. Ook documentenbeheer, een kwaliteitssysteem en uitgebreide dashboards en rapportages zijn opgenomen in de standaard. Met onze oplossing voldoet u aan de actuele eisen vanuit de inspectie en tegelijkertijd bent u als ondernemer geen tijd kwijt aan het declareren van de geleverde zorg, waardoor u zich kunt richten op de verdere groei van uw onderneming.

Wie gingen u voor?

Eerder dit jaar kozen onder andere MEE Groningen, Jeugddorp de Glind, Ons Bedrijf en Mare Bijzondere Zorg bewust voor onze pragmatische aanpak. Lees meer over hun ervaringen op onze nieuwspagina.

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire via 033 277 99 77 of bekijk MijnZorgdeclaratie.nl.