Deze week hebben we al veel nieuwe functionaliteiten in de Qsuite mogen presenteren. Vandaag presenteren we die ook aan het team van Steunpunt Mantelzorg Zuid te Maastricht. In een workshop zetten we daar vandaag met elkaar de punten op i van de inrichting van de Qsuite en de migratie van de gegevens vanuit MezzoRegistratie

Per 1 juli het ‘omklapmoment’

Na een periode van een half jaar waarin we met elkaar bezig zijn geweest om alle data vanuit MezzoRegistratie te migreren naar de Qsuite, om de inrichting in de Qsuite te testen en om de Qsuite eigen te maken door de leeromgeving is het moment bijna daar: per 1 juli start het werken met de Qsuite.

Op 30 juni migreren we de laatste versie van de database van Steunpunt Mantelzorg Zuid en zo hebben we op 1 juli het ‘omklapmoment’. Vanaf dat moment wordt MezzoRegistratie niet meer gebruikt.

Ter voorbereiding daarop voeren we vandaag nog één keer een sessie uit met elkaar waarin we de belangrijkste functionaliteiten en nieuwe features nog even doorlopen. Het team heeft zo nog gelegenheid om vragen te stellen.

Daarna zullen we een opleverdocument opmaken en kan de applicatie in beheer genomen worden. De eerste Mezzo-organisatie gaat daarmee live. Nog 20 anderen zullen dit voorbeeld in de loop van het jaar gaan volgen.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.