Eind december mochten we van het mantelzorgsteunpunt en de vrijwilligersorganisatie van De Zorggroep in Midden-Limburg vernemen dat ze kiezen voor de Qsuite van Novire. Ook met deze organisatie zullen we in 2017 een traject doorlopen rondom de migratie van MezzoRegistratie naar de Qsuite en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee!

De Zorggroep

Mantelzorgondersteuning en vrijwilligerszorg

De organisatie biedt ondersteuning aan mantelzorgers en bemiddelt vrijwilligersinzet in Midden-Limburg. De organisatie maakt onderdeel uit van De Zorggroep, een grote regionale zorgaanbieder.

Bij de steunpunten Mantelzorg van Groene Kruis Mantelzorgondersteuning kunnen mantelzorgers terecht met alle vragen waar mantelzorgers mee te maken krijgen. Daarnaast biedt De Zorggroep ook inzet van zorgvrijwilligers. Hierbij gaat het om ondersteuning voor mensen (en hun mantelzorgers) die zelfstandig wonen en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of chronische ziekte hebben.

MezzoRegistratie

Ter ondersteuning van beide activiteiten gebruikt De Zorggroep op dit moment nog MezzoRegistratie. Nadat we eerder in oktober contact met elkaar hebben gehad, heeft Novire ook de gelegenheid gehad om haar gestandaardiseerde aanpak toe te lichten. We hebben een ontwerp gemaakt en een offerte uitgebracht.

De organisatie heeft meerdere opties vergeleken, maar is toch bij Novire uitgekomen. Op 16 januari aanstaande starten we het traject en daar kijken we erg naar uit!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.