Mogelijkheden en eigenschappen van de Qsuite op alfabetische volgorde.

Declaratieservice (Nieuw!)

Declareren via de landelijke standaarden voor de Zorgverzekeringswet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Jeugdwet en/of Wet Langdurige Zorg is geen enkel probleem. Het volgt vanzelf uit een logisch klantproces.

Continuïteit

U bent verzekerd van solide, veilige en beschermde software. Dat blijkt uit de keuring van Stichting SoftwareBorg en de IT notaris. Bovendien kunt u via deze partijen deelnemen aan een continuïteitsregeling (Escrow). Zo blijven uw systemen en data altijd voor u beschikbaar.

Flexibiliteit

Ons softwaresysteem voegt zich naar uw organisatie.

Kennisnetwerk

Met het gebruik van onze software wordt u onderdeel van een kennisnetwerk. Novire zorgt ervoor dat alle oplossingen aan de laatste inzichten en wettelijke vereisten voldoen en verwerkt input van alle deelnemers. Zodat iedereen in het netwerk daarvan profiteert.

Koppelingen

Wilt u een koppeling met een ander systeem? Dat kan. We kunnen één van onze modules aansluiten op bijvoorbeeld uw huidige klantdossier of personeelsinformatiesysteem. Ook een Single Sign On is een optie.

Laagdrempelig en toegankelijk

Onze software bieden wij aan als ‘Software as a Service’. Dat betekent dat u alleen hoeft in te pluggen in een webapplicatie. Het geheel wordt vervolgens door ons doorontwikkeld en onderhouden. Zo blijft de software altijd maximaal aansluiten op uw werkzaamheden.

Logische volgorde

Veelgebruikte instrumenten in de zorgsector hebben we geïntegreerd en in een logische volgorde geplaatst. Zodat administratieve lasten lichter worden. Zodat zaken weer terugkomen waar ze horen, namelijk in het klantproces. Daar waar klant en medewerker weer centraal staan. En het organisatieproces faciliterend is.

Maatwerk

Heeft u een vraagstuk dat om maatwerk vraagt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Methodisch

Met de oplossingen van Novire worden zorgverleners inhoudelijk methodisch ondersteund. Dat is veel meer dan administratie. Het is richting en duiding in het primaire proces.

Modulair

De totaaloplossing bestaat uit verschillende modules. Het is mogelijk deze los van elkaar in te zetten.

Organisatie breed en hoog

Alle mogelijke rollen zijn verwerkt in de totaaloplossing. Van toezicht en bestuur tot zorgproces.

Valide

Novire werkt samen met het Centrum voor Toegepast Onderzoek en Wetenschap (CTOW). Zo zijn onze vragenlijsten niet alleen uniek, maar ook valide.

Vanzelfsprekend

Onze oplossingen zijn volledig ontwikkeld vanuit de focus van de klant, de medewerker en de methodische zorg- en hulpverlening. Dat maakt dat zorgverleners zich snel herkennen.

Veilig

Al uw gegevens - en vooral die van uw klanten – worden goed beveiligd. We voldoen aan de NEN 7510 norm voor informatieveiligheid. Bovendien zijn de verwerking van de persoonsgegevens gemeld aan het College Bescherming Persoonsgegevens.