30-04-2016

Ook in de maand april hebben we veel van onze wensenlijst ten aanzien van nieuwe functionaliteiten kunnen afstrepen. Veel van deze dingen hebben we ook al ter beschikking kunnen stellen aan onze klanten; een ander deel volgt nog in de maand mei. Onder water hebben we veel kunnen doen; voor sommige dingen geldt dat we ze nu nog ‘boven water’ zichtbaar gaan maken.

Wel zichtbaar én in gebruik genomen, zijn de volgende onderdelen:

Filters op de centrale activiteitenplanning

De Qsuite bevat een activiteitenplanning. Dat is een agenda waarin je centraal activiteiten kunt arrangeren en deelnemers kunt inschrijven. De activiteiten in de Qsuite plan je centraal, in een centrale agenda. Dat is mooi, want dan heb je het overzicht over alle activiteiten die gepland staan voor de komende periode.

Eén probleempje komt daarbij wel om de hoek kijken: wanneer er heel veel activiteiten zijn, dan kan je het overzicht kwijt raken. Met de geavanceerde filters heeft u nu altijd inzicht.

Lees meer

Migratie MezzoRegistratie verder verfijnd

De migratie is – voor wat Novire betreft – rond gemaakt in deze maand. De gemigreerde applicaties liggen nu voor aan de organisaties die het betreft. Zij testen de data deze dagen en oefenen verder met de Qsuite.

Lees meer

Documentenbeheer verder uitgebreid

Ook het documentenbeheer is deze maand verder uitgebreid. Documenten zijn nu ook per rol en per team te publiceren. Meer flexibiliteit dus in het documentenbeheer!

Lees meer