De zes modules zijn los van elkaar in te zetten. Iedere module bestaat uit diverse intelligente functionaliteiten. Uniek is de volledig geïntegreerde suite. Samen vormen de modules de totaaloplossing. Klik op een product en selecteer het aantal medewerkers om een totaal prijs te zien.


Voor de bovengenoemde tarieven ontvangt u licenties op de leer- én de werkomgeving van de Qsuite. We beschikken daarnaast over een volledige ondersteuningsstructuur om de inrichting en implementatie te verzorgen. We beschikken daarnaast over diverse mogelijkheden om de Qsuite te koppelen aan netwerken, andere cliëntvolg- of personeelssystemen en andere applicaties zoals Ondertekenen.nl.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

Genoemde licentieprijzen zijn per maand. Prijzen zijn inclusief onderhoudskosten en exclusief BTW (tenzij anders vermeld). Licentieprijzen worden per jaar vooruitgefactureerd, tenzij anders overeengekomen. De overeenkomst is per jaar opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand. Op de contracten is een standaard ServiceLevelAgreement van toepassing.