Voor de bovengenoemde tarieven ontvangt u licenties op de leer- én de werkomgeving van de Qsuite. U ontvangt van ons de kennis en de software krijgt u daarbij.

Service
Op maat een traject met u samen te stellen om te komen tot de juiste inrichting en een goede implementatie. € 480,- per dagdeel
Tokens ter beveiliging van de persoonsgegevens
Iedere gebruiker heeft één token nodig. De prijs kan wijzigen op basis van de prijs van de leverancier. De token heeft een gebruiksduur van enkele jaren.
€ 45,- per token
Escrowservice bij stichting SoftwareBorg i.s.m. de IT-notaris € 500,- per jaar
Aanvullende mogelijkheden
Inrichting en gebruik mobiel klantenportaal
€ 1.495-,
Inrichting en gebruik mobiel medewerkerportaal
In het geval van gebruik van de portalen kan de token niet worden ingezet en wordt voor de beveiliging van de persoonsgegevens gebruik gemaakt van de authenticatie-app danwel sms-verificatie. Hier zijn authenticatiekosten aan verbonden. De kosten bedragen momenteel € 0,045 ex BTW per gebruiker per maand per toestel voor het gebruik van de app en aanvullend € 0,01 ex BTW per verzonden sms. De prijzen kunnen wijzigen op basis van de prijzen die de leverancier hanteert.
€ 1.495-,
Declaratieservice op basis van de landelijke standaarden (iWLZ, iWMO, iJW, CAK) In samenwerking met De Heer Software
Koppelingen
cliëntendossiers (ECD), personeelsinformatiesystemen of financiële pakketten, koppeling met Ondertekenen.nl € 2.500,- per koppeling eenmalig (onderhoudskosten per jaar 20%)
(voor de standaard technische koppeling). Qsuite beweegt zich vanuit de inhoud naar de te koppelen applicatie toe. Wanneer de functionele specificaties van de gewenste werking van de koppeling meer vragen van de techniek dan de standaard technische koppeling, dan wordt dit als aanvullend maatwerk geoffreerd.
Single Sign On-oplossing € 3.970,-
(voor de diensten die Novire levert, uitgaande van een aanwezige Active Directory)

Opleidingen en persoonlijke certificering

Met een kennislicentie op de Qsuite heeft u altijd een digitale leer- en werkomgeving binnen handbereik. U ontvangt standaard de leeromgeving die past bij uw rol en uw werkwijze binnen de Qsuite.
Novire biedt daarnaast de mogelijkheid om naast deze basiskennis ook diepgaandere opleidingen en persoonlijke certificeringen af te nemen.

Onze opleidingen zijn altijd gebaseerd op en toepassingen van het Improvement Model. Onze opleidingen vallen onder de landelijke accreditatie en hebben daarmee de mogelijkheid tot persoonlijke certificering. Tevens beschikken we over een CRKBO-registratie en daarmee zijn de opleidingen vrijgesteld van BTW.
Novire onderhoudt opleidingen en ontwikkelt nieuwe opleidingen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tarieven opleiding en persoonlijke certificering
Opleiding € 1.995,- incl. BTW
Persoonlijke certificering € 895,- incl BTW

Voorwaarden

Genoemde licentieprijzen zijn per maand. Prijzen zijn inclusief onderhoudskosten en exclusief BTW (tenzij anders vermeld). Licentieprijzen worden per jaar vooruitgefactureerd, tenzij anders overeengekomen. De overeenkomst is per jaar opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand. Op de contracten is een standaard ServiceLevelAgreement van toepassing.